В Києві почав пошук водіїв словацький мобільний додаток для замовлення таксі – HOPINTAXIМобільний додаток для замовлення таксі – HOPINTAXI починає пошук водіїв з власним авто у Києві. Цього тижня мобільний додаток для замовлення таксі – HOPIN розпочав пошук водіїв у Києві.
HOPINTAXI – додаток для замовлення таксі у Києві через Ваш смартфон чи планшет.
Додаток створено 2012 року для полегшення пошуку, замовлення та подорожей на таксі, спочатку у Словаччині, а згодом – і за її межами. Завдяки користувачам, які полюбили швидкі, зручні та економні поїздки, за 4 роки компанія виросла від 100 замовлень на місяць, до 1500 замовлень на день.
Зараз HOPIN працює у Братиславі, Празі, Любляні, Кошице та Остраві, а з літа 2016 року і в Києві!
HOPIN пропонує досить цікаві умови для водіїв: за запрошення друга до HOPIN обіцяють до 1000 грн., будуть компенсувати 2 грн. за кожний кілометр на шляху до клієнта та заявляють про повну відсутність будь яких комісій до кінця літа!
Умови для водіїв:
• Запроси друзів до HOPIN та отримай до 1000 грн. за кожного з них! (Спеціальна пропозиція діє до 8 червня 2016 року. 300 грн. за кожного друга, який почне працювати з HOPIN Ви отримаєте гарантовано. Ще 700 грн. Ви отримаєте, якщо Ваш друг буде онлайн у додатку HOPIN не меньше 100 годин протягом першого місяця роботи).
• Якщо Ви не маєте авто і не працюєте з HOPIN, просто порадьте нас своїм друзям, та отримайте 100 грн. за кожного водія, який приєднається до HOPIN.
• HOPIN компенсує 2 грн. за кожний кілометр, який Ви проїдете до адреси замовлення!
• Відсутність будь-яких комісій за замовлення до кінця літа.
Реєстрація на сайті https://hopintaxi.com/ua/driver (Розділ Водіям) та за вказаними контактами.
Дізнайтесь більше:
Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+38(050)399 7018
+38(050)399 7012