Uber для України: агрегатор таксі об’єднався з UNITED24

З 23 лютого на вулицях США близько тисячі LED-екранів загорілися з повідомленням про благодійний збір коштів "Keep Ukraine Moving". Подібне можна побачити в сімох містах США: Бостоні, Нью-Йорку, Чикаго, Атланті, Далласі, Феніксі та Лос-Анджелесі.

Наприкінці лютого Uber до річниці повномасштабного вторгнення росії запустив в мобільних додатках опцію "Uber для України". Таке ініціатива була реалізована в партнерстві з UNITED24, офіційною фандрейзинговою платформою для збору коштів, створена за дорученням Президента Володимира Зеленського.

Відтепер пасажири європейських країн зможуть обирати поїздку UberX і таким чином жертвувати 1 євро на купівлю автомобілів швидкої допомоги, що будуть направлені на рятування життів. Нагадуємо, що Uber за час попередніх кампаній вже зібрав 3 мільйони доларів. У результаті ці кошти були спрямовані на закупівлю 50 реанімобілів для українців.

"Поки хоробрий народ України мужньо зустрічає другий рік повномасштабної війни, ми маємо продовжувати підтримувати його. Разом із користувачами з усього світу ми вже передали Україні 50 автомобілів швидкої допомоги. Але ми повинні діяти далі. Тому відсьогодні люди по всій Європі можуть зробити прояв своєї надзвичайної солідарності частиною свого повсякденного життя", - розповів Дара Хосровшахі, CEO Uber.

Uber для України: агрегатор таксі об’єднався з UNITED24

Джерело