Uklon в Азербайджані: агрегатор таксі набирає водіїв та готується до запуску в Баку

Український агрегатор таксі Uklon готується до запуску в Азербайджані. Розпочався набір персоналу та водіїв таксі у Баку. Які вимоги до автомобілів, комісія для водіїв та тарифи пропонує Uklon в Азербайджані.

Офіційно компанія Uklon поки не коментувала вихід на новий ринок, проте вже запущено сайт та розпочався набір водіїв таксі.

У форумі таксіUklon в Азербайджані: агрегатор таксі набирає водіїв та готується до запуску в Баку

Найімовірніше, це і є та експансія до інших країн, про яку нещодавно в інтерв'ю говорив Віталій Дятленко.

"У нас є низка стратегічних цілей - це, перш за все, експансія в інші країни та розвиток поточних продуктів. Експансія є нетривіальним завданням і вимагає з боку технічної команди адаптації структури продукту під запити інших ринків", - Віталій Дятленко, СТО ІТ-компанії Uklon .

Uklon такси в Баку, Азербайджан

Перші згадки про набір команди Uklon в Азербайджані були ще у 2017 році, саме тоді команда агрегатора таксі розмістила інформацію на місцевих майданчиках щодо пошуку регіонального менеджера у місті Баку. Однак згодом вакансія була знята, але від намічених планів, швидше за все, вирішили не відмовлятися.

Вже у лютому 2023 року на майданчиках з пошуку персоналу в Азербайджані було додано відразу кілька нових вакансій від Uklon у місті Баку. Також з'явилася реклама про набір водіїв таксі. На сьогодні зареєструватися водієм Уклон можна лише у місті Баку.

Вакансии Uklon такси в Баку, Азербайджан

Uklon - продуктова IT-компанія, розробник міського мультитулу - додатки для взаємодії райдера та драйвера, замовлення доставки та інших сервісів. Ми масштабуємо бізнес, відкриваючи нові країни та ринки, серед яких сьогодні є Азербайджан.

Які тарифи пропонує Uklon пасажирам

На момент написання даного матеріалу Уклон пропонує всього 3 класи авто для мешканців Баку - light, стандарт та комфорт. Ціни на інші класи та додаткові послуги поки що не анонсовані, тільки основні – мінімальне замовлення, ціна таксі по місту, ціна таксі за містом.

Тарифы Uklon такси в Баку, Азербайджан

Робота водієм Uklon в Баку

На сайті компанії досить прості та зрозумілі вимоги до водіїв та автомобілів. Зареєструватися водієм агрегатора таксі Uklon можна онлайн, для цього потрібно заповнити нескладну форму на офіційному сайті Uklon. Також можна оформитись у таксі через офіс агрегатора.

У Telegram: Чат водіїв таксі у Києві

Вимоги до автомобілів досить прості та зрозумілі:

  • Автомобіль від 2000 року;
  • Місцева реєстрація авто;
  • Кузов "купе" до роботи не допускається;
  • Без пошкоджень та корозії.

На сьогодні це всі вимоги Uklon у Баку. Комісія для водіїв складає лише 12% від кожного виконаного замовлення.

Работа водитель Uklon такси в Баку, Азербайджан

Про Uklon

Uklon – це перший та найбільший український онлайн-сервіс виклику авто. Зараз компанія працює у багатьох великих містах України. Uklon об'єднує десятки тисяч водіїв, які разом виконують понад 2 млн. поїздок на місяць. Компанія входить до списку 30 найкращих стартапів журналу Forbes.