У Києві стався конфлікт між пасажиркою та водієм таксі. Для затримання нападника правоохоронці запровадили у столиці спеціальну поліцейську операцію. Таксист висадив жінку, вдарив ножем у груди та відібрав у неї смартфон.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Володимирській чоловік завдав ножових поранень жінці та заволодів її особистими речами. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, оперативники столичного главку та співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції", — розповіли у поліції.
У форумі таксі: Сварка у таксі: у Києві водій висадив пасажирку, вдарив ножем у груди та відібрав смартфон

Для затримання нападника правоохоронці запровадили у столиці спеціальну поліцейську операцію.

"Як нам стало відомо, потерпіла замовила таксі, проте під час поїздки у жінки виник конфлікт із водієм. Після чого, таксист висадив пасажирку на вулиці Володимирській, завдав їй ударів ножем у груди та заволодів її мобільним телефоном. Лікарі госпіталізували жінку до медичного закладу, а ми розпочали невідкладні розшукові заходи", - розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк.

Співробітники карного розшуку поліції Києва встановили особу, яка може бути причетна до скоєння цього злочину та пересувається транспортним засобом Ford.

В Telegram: Чат водіїв таксі у Києві

У ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники столичного главку та Шевченківського управління поліції затримали киянина, 1983 року, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України по вулиці Полярній.

"Під час проведення невідкладного обшуку в автомобілі затриманого ми виявили та вилучили речовий доказ - мобільний телефон, що належить заявниці", - додав Падюк.

Слідчі розпочали кримінальне провадження та повідомили фігуранту про підозру. Наступні 15 років він може провести за ґратами.

Ссора в такси: в Киеве водитель высадил пассажирку, ударил ножом в грудь и отобрал смартфон (фото)

Источник