У Польщі водій таксі Bolt зґвалтував українку: подробиці

В столиці Польщі Варшаві таксист з Туркменістану зґвалтував українку. За попередньою інформацією відомо, що жінка поверталася з вечірки та замовила таксі з готелю у центрі Варшави.

Згодом вона подзвонила до поліції та повідомила, що її утримував проти волі та зґвалтував водій таксі. Правоохоронці розшукали та затримали злочинця. Їм виявився житель Туркменістану. Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на три місяці.

У форумі таксі: У Польщі водій таксі зґвалтував українку: подробиці
"Окружна прокуратура Warszawa Śródmieście у Варшаві веде провадження щодо громадянина Туркменістану, підозрюваного в тому, що 12 лютого 2023 року у Варшаві, здійснюючи послугу з перевезення пасажирів, він позбавив волі потерпілу, а потім змусив її до статевих зносин", — сказала речниця окружної прокуратури у Варшаві Александра Скшиняж.

Польські журналісти з’ясували, що українка використовувала застосунок «Bolt».

В Telegram: Чат водіїв таксі Києва

В компанії зазначили, що підозрюваний пройшов посилену перевірку та надав довідку про несудимість, затриманий не був у розшуку міжнародними правоохоронними органами. Також служба таксі заблокувала доступ підозрюваного водія до платформи та співпрацює з правоохоронними органами стосовно цього злочину.

"На жаль, навіть такий суворий контроль не завжди може бути гарантією поведінки людини в майбутньому. Безпека є пріоритетом для Bolt, але такі інциденти все ще трапляються в індустрії таксі, тому ми виступаємо за посилення правил і вимог перевірки для кожного водій", – сказала представниця компанії.

У Польщі водій таксі зґвалтував українку: подробиці - надзвичайні події Таксі Сервіс, Україна

Джерело