Промокод Uber: Лікарі в Україні почали безкоштовно їздити на таксі на роботу та з роботи

В Україні з'явилася нова ініціатива, яка передбачена для медиків. Завдяки їй лікарі зможуть протягом трьох місяців безкоштовно їздити на таксі на роботу та з роботи.

Підтримати українських лікарів у період війни вирішив відомий перевізник Uber. Він реалізує проект, за ким фахівці можуть приїжджати на роботу і повертатися додому на таксі. Такі поїздки будуть безкоштовними.

У каталозі: Усі служби таксі в Україні

Послугами мають право скористатися жителі крупних міст України, де працює сервіс компанії: Києва, Дніпра, Харкова, Львова, Житомира, Одеси, Вінниці, Хмельницького, Тернополя, Черкас, Чернівців, Ужгорода, Кропивницького та Рівного.

У прес-службі Міністерства охорони здоров'я України повідомили, що поїздки на таксі доступні співробітникам понад 300 медичних закладів країни. Вони повинні скористатися промокодами, які дозволяють використовувати до 30 безкоштовних поїздок на місяць.

У Telegram: Чат водіїв таксі у Києві
"Неймовірно тішить, як багато виявилося в Україні соціально-відповідального бізнесу! Сказати, що це доречно – не сказати нічого, бо всі ми знаємо, які зараз трапляються проблеми з громадським транспортом, а саме той випадок, коли не поїхати на роботу просто неможливо!" – зазначили у профільному відомстві.

У МОЗ уточнили, що на даний момент безкоштовними послугами від Uber вже скористалися понад 3000 українських лікарів.

Джерело